Vergroot je bezielde impact

Moedige Morgen Meet & Greet

Details
Date:

december 27

Time:

9:30 - 14:30

Click to Register: Click to Register
Organizer

Liefdevol Rebelleren

Website: Organizer's Website
Venue

Kantoor Liefdevol Rebelleren

2b Zeggelaarspad, 6741 LP Lunteren

Lunteren, GE, NL, 6741 LP

De mens heeft meer kracht, moed en bezieling nodig.

Deze Moedige Morgen bij Frank & Loes Ruesink thuis geeft antwoord op de vraag; wat heeft een mens nodig om autonoom, vrij en liefdevol te leven?

Frank en Loes geven deze workshop al meer dan tien jaar. Eerst onder de naam De Inspiratie-avond daarna onder de naam Medicine Morning en nu onder de naam Moedige Morgen. Deze workshop lijkt in de omstandigheden van nu steeds meer van belang.

Steeds meer komt het besef dat er een agenda is die door demonische machten wordt uitgerold die niet te stoppen is. De bezielde mens heeft zich ertoe te verhouden in zowel een gevecht ertegen als in het ervan weglopen en heel bewust een andere realiteit scheppen. In deze Moedige Morgen worden er veel praktische, concrete of toepasbare tools aangereikt helemaal afgestemd op jou als persoon.

Nadat je bij deze ochtend geweest bent, voel je meer kracht, meer creativiteit en meer moed. En het houdt daarbij niet op. Als je wilt doorstappen na deze ochtend ben je ook nog vaker welkom in de warme, bezielde en natuurlijke omgeving van Frank en Loes Ruesink.