vergroot je bezielde impact

Online programma:
STAP IN JE UNIEKE CREATIEKRACHT

Introductie

Gefeliciteerd. Je gaat van start met het allereerste online programma van ons tweeën. De basis van dit programma ligt in een gezamenlijke intentie. Het is onze intentie om zoveel mogelijk mensen middels dit programma te verbinden met hun oorspronkelijke creatiekracht.

Want hoe krachtiger jij als mens innerlijk wordt, hoe beter jij in staat bent om de werkelijkheid te creëren die jij wenst en dus in staat bent om het systeem buiten jezelf te veranderen. 

In totaal hebben we twaalf video’s voor je gemaakt. Bij elke video hebben we een korte opdracht bijgevoegd. Dit om je te enthousiasmeren om vanaf dit moment elke dag een nieuwe en mooiere werkelijkheid voor jezelf en daarmee voor anderen te realiseren. Want één ding is zeker als je morgen hetzelfde denkt als vandaag, als je morgen hetzelfde doet als vandaag, dan ga je morgen voelen wat je vandaag voelt en dan gaat je werkelijkheid morgen niet mooier zijn dan dat het vandaag is. 

Kies zelf hoe je omgaat met deze opdrachten, maar vanuit ons perspectief, heeft het de voorkeur om elke opdracht gelijk te starten nadat je de video hebt bekeken. Hiermee zorg je ervoor dat de drempel om in actie te komen zo laag mogelijk is. 

Gezonde groet, Frank & Loes Ruesink 

Ps: en besef je dat als je met de eerste opdracht bezig bent: “every positive step you take you gain more power”