Vergroot je bezielde impact

Referentiepagina

Referentie Voorouderlijk Heling

Ha Loes,

Er verschuift zoveel in mij na de sessie van afgelopen vrijdag. Ben er echt een beetje confuus van. Zo hard gewerkt in de afgelopen jaren, maar deze verbinding heb ik nooit kunnen maken. Nu is er rust in mij. Heb me in jaren zeker met de juiste dingen (hartsverlangen) bezig gehouden maar altijd die onrust en angst in mijn lichaam.
Het door het water trekken was gewoon een hel, met deze inprent in mij.

De verschuiving heeft nu invloed op alle facetten en ik merk direct de voordelen.
Ik durfde er dit weekend nog niet voluit over te spreken (en de leegte was toen nog overheersend).

Iedere dag sta ik op en check mijn rug (is het nog weg???) en voel of misschien nog de oude energie/patronen terug is.
Kan het nog niet geloven.

Groetjes, Astrid


Goede morgen lieve Loes en Frank,

Bedankt voor de geweldige sessie Loes!

Ik laat alles op me inwerken……

Lieve warme groet,

Suzan van der Heijden


Lieve Loes,

 

Bij deze mijn woorden over jouw sessies:

De Gouden Stoel sessie bij Loes was er 1 die voor mij al in de aanloop er naartoe heeft bijgedragen aan creatie. Al mijn hele leven ken ik een vorm van passiviteit en lethargie waar ik bij vlagen in kan blijven hangen. Het voelt alsof ik dan vast zit in dikke stront. De creatie sessie bij Loes heeft ervoor gezorgd dat ik eindelijk concrete handvaten heb om hieruit te stappen. En vooral om DOOR te stappen. Daarnaast heeft het me veel inzicht gebracht in wat er “tussen de spaken kan schieten” tijdens het leven van de verschillende stappen van het creatiewiel.
Kortom: eindelijk nu eens CONCRETE handvaten. Ik voel me heel dankbaar.

De Voorouderheling bij Loes heeft me 80% meer rust in mijn hoofd gebracht. Ik had zeer dwangmatige, oordelende en ondermijnende gedachten over eten. Te veel mocht niet, te weinig ook niet, genieten mocht niet, vanuit intuïtie voelen wat ik nodig heb kwam ik al helemáál niet bij door dat bombardement aan negativiteit. Mijn opa bleek dwars door mij heen zijn onverwerkte trauma’s te leven. Nu hij tijdens die sessie hierin geheeld is, is er veel meer rust en kan ik mezelf veel beter voelen. En nog beter contact maken met mijn lichaam in wat het werkelijk nodig heeft. Dankjewel Loes!

 

Je mag mijn volledige naam erbij zetten als je dat wilt.

 

Hartelijke groet,

 

Janneke van Summeren


Geerke, ondernemer: “Ik vond het echt geweldig want je kon het terugluisteren. Het ging echt over mezelf. Ik heb het ook allemaal uitgewerkt. Hier heb ik serieus iets aan. Per keer dat ik luisterde dacht ik het helpt me om scherp te kijken naar een aantal zaken in mijn leven en er is nog een mogelijkheid om iets te doen. Ik kon ermee aan de slag. Het voelde als een magisch toetje. Ik zag er elke dag weer naar uit en aan het einde dacht ik, ik heb nog wel zin in meer. Je leert jezelf beter kennen. Het leert je om antwoord te vinden op de vraag, wie ben je en wat kom je hier doen. Het is op een manier dat het heel erg beklijft.

 

Mariska, leerkracht: “Ik vond het heel mooi. Het is zo’n mooie bevestiging. Ik werd er weer heel blij en elke keer dacht ik: ‘Frank je hebt gewoon gelijk”. Het gaf me veel helderheid en een gevoel van dankbaarheid. Het was fijn om elke dag weer een nieuw stukje te krijgen waarna ik vaak dacht: “Als je jezelf beter wil leren kennen ga naar Frank”.  Zeker als echt niet weet wat je wil, waar je kwaliteiten liggen en je geen duidelijke visie daarover hebt. Juist dan geeft dit zoveel helderheid. Zelfs mijn partner is ermee aan de slag gegaan”

 

Gerard, ondernemer: “Je behandelt in de audio juist hele andere kanten van mezelf. Ik had geen echt verwachtingen maar vond het wel heel bijzonder omdat het zo persoonlijk is. Ik voelde bevestiging in jouw woorden en een aanmoediging tot transformatie”.

 

Jolanda Zeggelaar, ondernemer: “Ik sta na dit jaar zo anders in het leven. Vroeger werd ik wakker en begon mijn dag altijd met zelfafwijzing. Die voel en ervaar ik nu totaal niet meer. Het lelijk over mezelf denken is gestopt. Het is geen issue meer. De methodes die ik geleerd heb zoals het creatiewiel spreekt mij heel erg aan en pas ik ook toe in mijn leven. Het jaar is zo waardevol geweest. Ik zou het iedereen gunnen. Zeker ook mijn kinderen.”

Myriam Janssen, ondernemer: Hi Frank. Zojuist je eerste audio geluisterd. De post-its hangen. Je audio heb ik als zo zuiver, liefdevol, gericht en inspirerend ervaren. Dank je wel dat ik deze weg met jullie nog mag bewandelen. Me bekrachtigd mag voelen. En me uitgedaagd mag voelen nog meer de realiteit te scheppen die bij mij en mijn gezin past. Oh en er ligt inmiddels een vloertje in ons tuinhuis. We hebben het gevierd! Het is zo inspirerend hoe jij en Loes altijd weer de ruimte zien bij gebeurtenissen”

Doreen Noord : Vanaf de eerste audio voelde ik direct, dit resoneert, dit klopt, ik weet dat het klopt. Het fijne van de audio’s is dat je kan meeschrijven en je kan het vaker terugluisteren wat ik ook regelmatig heb gedaan. Waardoor het de inzichten die je ontvangt over jezelf alleen maar versterkt. Het voelde voor mij als de basis voor iedereen die naar zijn hart wil leren luisteren.

Beja Metzelaar: Ik vond het inspirerend. Ondersteunend zeker omdat je het ook kan terugluisteren. Je krijgt veel inzichten over jezelf en daarmee ook inzichten over de ander. En het gaf me vooral het gevoel dat ik mag zijn wie ik echt ben. Dit laatste kan zeker ook andere mensen rust geven als ze dit ook gaan ontvangen.