vergroot je bezielde impact

"Liefdevol rebelleren 
door al je liefde in het 
leven te stoppen"

Frank Ruesink

12 juni 2021

BLCKBX.TV

Toen Bart van Tongerlo de vraag stelde aan programmamaker Flavio Pasquino of hij mee wilde werken aan een interview voor een nieuw boek gebeurde er iets bijzonders. I.p.v. een interview met een pen en een notitieblok kreeg Bart de stoel aangeboden van presentator in de BLCKBX studio. “Interview me maar met draaiende camera’s en zie maar wat er gebeurd” zei Pasquino tegen een iets wat overrompelde Van Tongerlo die niet lang hoefde na te denken. 

Het werd een debuut waar menig presentator jaloers op kon zijn want Van Tongerlo is een natuurtalent. Zonder problemen zette hij een pracht gesprek neer in samenzijn met Frank Ruesink die de hoofdrol speelt in het het nieuwe boek “Liefdevol Rebelleren” van auteur Bart van Tongerlo. In dit boek worden ook Tisjeboy Jay en Professor Bob de Wit geïnterviewd en uiteraard zullen passages uit deze uitzending in het boek belanden waarbij Bart het gesprek aangaat met Flavio en Frank. 

Liefdevol Rebelleren 

Frank Ruesink legt in het 3 gesprek op prachtige wijze uit hoe rebellie iets heel moois kan zijn, als het uit liefde geboren is. Immers rebellie is geen agressie maar de vrucht van weerstand tegen onrecht en daarmee een zuivere oerdrift”, aldus Flavio Pasquino die de titel van het boek als geen ander begrijpt. “Ook ik heb veel frustratie gekend in de beginfase van de coronacrisis en ook nu worstel ik nog dagelijks maar aan het einde van de dag streef ik naar een constructieve uitkomst waar anderen wat mee kunnen. Niemand zit immers te wachten op een boze man”. In de uitzending werden 3 fragmenten vertoond: 

Outcry from Israel: https://www.youtube.com/watch?t=651s&...

Dagmar Belakowitsch: https://www.youtube.com/watch?t=213s&...

Frank Ruesink bij een demo: https://www.facebook.com/fruesink/vid...