vergroot je bezielde impact

ONTDEK JOUW UNIEKE HARTSKWALITEIT CHALLENGE

Leer met nieuwe inzichten over jezelf meer vreugde scheppen voor jezelf  en voor de mensen om je heen.
Ontvang in drie dagen, 3 persoonlijke audio’s via Telegram
Waardevol voor mensen die het uiterlijk gezien goed voor elkaar hebben, maar die innerlijk voelen dat hun werk nog niet de vreugde en voldoening geeft, die het zou kunnen geven.
Deze challenge is onderdeel van het programma: “Creëer het werkleven waar jij voor geboren bent”
Vul de onderstaande gegevens in en jouw kostenloze challenge begint binnenkort
Zet deze stap als je een brandend verlangen voelt om een verandering door te voeren in jouw werkleven en als je voelt dat jij de verandering kan zijn die je wilt zien.
 Als dit het geval is dan zie ik je aanmelding graag tegemoet en dan wens ik je nu alvast veel luisterplezier en veel transformerende inzichten toe.
En zonder twijfel word jij net zo enthousiast als Arno en Mariska.

Arno Diepeveen, Business Mentor:

“Het kwam echt binnen. Heel mooi. Heel mooi bericht. Hele mooie inhoud. To-the-point. Echt op het hart kwam die binnen. Daar heb je het ook echt over. Een hele mooie intonatie van je stem. Heel rustig, Heel mooi. Echt een gave. Er liep zelfs een traantje over mijn linkerwang. Echt heel mooi. Ik heb er heerlijk 15 minuten naar geluisterd en dat ga ik nog wel een paar keer doen”

Mariska Erdhuizen, leerkracht

“Ik vond het heel mooi. Het is zo’n mooie bevestiging. Ik werd er weer heel blij en elke keer dacht ik: ‘Frank je hebt gewoon gelijk”. Het gaf me veel helderheid en een gevoel van dankbaarheid. Het was fijn om elke dag weer een nieuw stukje te krijgen waarna ik vaak dacht: “Als je jezelf beter wil leren kennen ga naar Frank”.  Zeker als echt niet weet wat je wil, waar je kwaliteiten liggen en je geen duidelijke visie daarover hebt. Juist dan geeft dit zoveel helderheid. Zelfs mijn partner is ermee aan de slag gegaan”

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.