Vergroot je bezielde impact

   begrens het liefdeloze systeem en kies liefde en vreugde

Wij trainen je de 8 onzichtbare principes van creatie toe te passen. Zodat jij impact hebt op het systeem. Verbeter de wereld begin bij zelf voluit leven. En vergroot je impact op je kinderen, je liefdesrelatie, je collega's, andere mensen en deze realiteit.

Frank en Loes Ruesink

Gratis  training

Real live stories

Frank en Loes over de principes van creatie

Aan kennis heb je heel veel als je weet hoe je het toepast 

Eenvoudig te beluisteren

Luister MEE

Individuele training

Eén op één begeleiding

Leer de vier stappen van het creatiewiel

Leer 8 principes van de creatiewet

Leer jouw unieke manier van creëren via de creatiewielnumerologie

Maak afspraak

XL training

Jouw Meest Bezielde Jaar

Leer dagelijks toepassen van het creatiewiel

Leer 8 principes van de creatiewet gebruiken 

Leer de creatiewiel-numerologie gebruiken

Lees verder

Trainers Frank & Loes Ruesink
Frank en Loes ontmoette elkaar op 8 februari 2002 in Zwolle in een café wat de Vier jaargetijden heet. 

De geboorte van hun eerste kind in 2004 leerde hen dat een mens niet als onbeschreven blad de wereld in komt. Voor hen was het duidelijk dat deze jongen al eerder een leven op aarde had gehad. 

Op hun huwelijksreis liep de spanning als jonge ouders zo hoog op dat ze besloten om emotioneel volwassen te worden. 

Dit resulteerde in beide regressie en reïncarnatietherapeut worden. Hun emotionele en spirituele bewustzijnsgroei was een feit.  

Tegen Loes haar intuïtie in besloten ze hun zoon te laten vaccineren. Op dit besluit kwamen ze terug toen ze na een prik met hem in de ambulance naar het ziekenhuis zaten. Een onophoudelijk onderzoek naar hoe het systeem in elkaar zit begon. 

Naast Franks ondersteuning aan het bedrijfsleven als verandermanager en reorganisatiemanager bundelen Frank en Loes samen hun krachten in een bewustzijnspraktijk Liefdewijs. Net na de geboorte van hun vierde kind wordt dit het bewustzijnscentrum Het Fluisterhuis. 

Het trainingsbureau Liefdevol Rebelleren komt voort vanuit de Liefdevol Rebelleren beweging die Frank startte op 5 mei 2019 door een brief aan Klaas Dijkhoff te sturen via facebook.

Op de vooravond van de Coronacrisis ontstaat de missie gesteund door duizenden mensen vóór medische vrijheid en tegen de liefdeloosheid in de politiek. Twee boeken komen er uit voort: "Hugo, ik ben ook jouw soldaat niet" en "Liefdevol Rebelleren". 

In 2021 leren Frank en Loes in hun bewustzijnswerk de koppeling tussen systeembewustzijn en spiritueel scheppend bewustzijn te maken.

Vanaf dat jaar geven ze trainingen om mensen de 8 principes van de natuurwet, creatiewet te leren, zodat ze niet alleen hun eigen wereld, hun eigen realiteit bewust veranderen, maar ook de realiteit van Nederland.

Hun missie is mensen te leren bezielde impact te hebben op het systeem door zelf liefdevol en vreugdevol te leven.   

Dit is ook te vinden in het boek 'Liefdevol Rebelleren in het onderwijs",  waarin ze ouders liefdevolle en vreugdevolle handvaten geven om impact op hun kinderen en het onderwijssysteem te hebben.  

Frank en Loes trainen je door hun kennis met je te delen en je concrete stappen te leren die ze ook met je oefenen.